Skip to main content

Recuva Pro Keygen is a free 

Відсьогодні Болгарський Гельсінський Комітет (БГК) збирає номінації на щорічну правозахисну премію „Людина року“ за правозахисну діяльність у період жовтень 2021 – 2022 років. Будь-хто може надіслати свої пропозиції щодо організацій, активістів та волонтерів, чия робота протягом минулого року сприяла захисту та утвердженню прав людини, захисту тварин та охорони природи в Болгарії. Номінації приймаються до півночі 15 листопада 2022 року через форму номінації на сайті кампанії https://humanoftheyear.org/nominiraite/ або поштою за адресою 1504 Софія, вул. Вербіца, 7, для БГК.  Fraps Crack

У рік свого 30-річчя БГК вже вп’ятнадцяте організовує акцію „Людина року“. Традиційно вручення нагород відбудеться 10 грудня – у Міжнародний день прав людини.

Премія „Людина року“ була заснована у 2008 році за ініціативою адвоката Маргарити Ілієвої, тодішнього директора правової програми БХК. 10 грудня 2008 року БХК вперше вручив нагороди за внесок у права людини та захист прав людини на офіційній церемонії в Народному театрі ім. Івана Вазова.

Ініціатива спрямована на просування та підтримку організацій, людей і справ, які зробили попередній рік кращим і справедливішим. Останніми роками серед нагороджених були освітні медіатори, медики та волонтери в COVID-відділеннях, протестуючі матері дітей з інвалідністю, ЛГБТІ-активісти, ініціатива щодо скасування заборони, журналісти та багато інших.

Незалежне журі, до складу якого входять правозахисники та представники громадськості, визначає, хто з номінантів отримає велику нагороду, а також декілька спеціальних відзнак, присвячених діяльності активістів, журналістів та людей із особливими досягненнями у сфері захисту прав людини протягом року. Ознайомитися з критеріями можна на офіційному сайті нагороди: https://humanoftheyear.org/kriterii/.

Нагороду „Людина року“ вручають людям та справам, які створили прецедент у сфері прав людини, були чинником суспільного розвитку протягом року та своїми зусиллями змінили наш світ на краще.

Нагороди не мають фінансового виразу. Їхня мета – символічне визнання та заохочення активних людей та організацій.

Унікальна візія кампанії 2022 року – робота ілюстраторки українського походження Вікі Книш. Війна керованого Росією режиму проти України була і залишається центральною проблемою прав людини та правового порядку як на міжнародному, так і на національному рівнях. Тому цього року інформація про акцію поширюватиметься ще й українською мовою. Метою є заохочення понад 80 тисяч українців, які проживають у Болгарії, розповісти своїми очима про активістів та організації, які захищають їхні права.

Номінуйте свою „Людину року“ до 15 листопада на сайті https://humanoftheyear.org/nominiraite/ або по пошті за адресою: 1504 София, ул. „Върбица“ 7, БХК.