Илко Бояджиев, фондация „Общност в помощ на зависимите“ е номиниран от Ивелина Минчева със следните мотиви:

От над 5г. Илко Бояджиев отдава цялото си ежедневие 24/7, 365 дни в годината в подкрепа на зависимите и техните семейства и близки.

Основател на Фондация “Общност в помощ на зависимите” и терапевтичен център “Свети Илия” в гр.Габрово – за лечение и рехабилитация на зависими от наркотични вещества, алкохолна и хазартна зависимост. Изключителен, много упорит и с огромно сърце! Благодарение на упоритостта си и вярата в каузата, че всеки зависим има право на живот, кауза, за която живее и работи неуморно, той печели пълната подкрепа на Община Габрово, както и на местната общност.

Той, заедно с екипа и групата от терапевтичния център, активно участва в редица благотворителни акции: лятото на 2022 за втора поредна година се включват в облагородяването на няколко габровски села, активно подкрепя местните читалища с каквато помощ им е необходима, организира благотворителни кампании в помощ на лечението на зависими, които нямат възможност да заплащат лечението си сами, активно работи в посока към преодоляването на стигмата да бъдеш „различен“ като зависим.

Илко не отказва помощ и подкрепа на никой, който го потърси, независимо от пол, възраст, статут или финансово положение. Негова мечта и същевременно посока, в която работи е осигуряването на напълно безплатен достъп до ефективно лечение и рехабилитация на всеки зависим, който го иска.

Мотиви:

– застъпва се за правата на зависимите – правото на достъпно лечение и психо-социална рехабилитация;

– организира и участва в редица благотворителни дейности и кампании;

– пример за отдаденост и активен принос за обществото.

https://bit.ly/in_help1

https://bit.ly/in_help2

https://bit.ly/in_help3

https://bit.ly/in_help4

https://bit.ly/in_help5

https://bit.ly/in_help6

https://bit.ly/in_help7

https://bit.ly/in_help8