Д-р Симеон Маджаров е номиниран от Кристиана Чешмеджиева със следните мотиви:

Д-р Симеон Маджаров е един от най-добрите ветеринари в България – специалист кучета и котки.

През последната година той се включва изключително активно в различни дейности, свързани с опазване на здравето на бездомни животни, намиране на дом за тях, помага активно на хиляди стопани на животни в отглеждането, лечението и цялостното състояние на техните домашни любимци.

Води различни рубрики (единственият ветеринар в България, който прави такъв тип съдържание) в различните социални канали, с които напълно безплатно дава хиляди съвети за оказване на първа помощ на животните, както и за подобряване на живота на домашните любимци като цяло.

Създател е на първият по рода си ,,Наръчник за грижовни стопани на кучета“ и ,,Наръчник за грижовни стопани на котки“, както и на първата ,,Академия за грижовни стопани“, в която разказва подробно за всички заболявания за животни и как да се реагира при нужда.

Партнира си активно с ,,Фондация Шаро“, както и се включва напълно безвъзмездно във най-различни акции за търсене на дом на бездомни животни, ангажира се с тяхното лечение и подобрява цялостно състоянието на хиляди домашни любимци.

Това е човек за пример, който има цялостен принос през последната година в борбата с подобряването на живота на хиляди кучета и котки, като освен всички неща, той е основател и на своя собствена клиника, в която редовно оказва първа помощ и практикува своята професия. Човек, който посвещава цялото си време в това да помага на животните да живеят един по-добър живот!

Прикачвам и линк, на който можете да се запознаете повече с него: 1. https://linktr.ee/vetfamilybg