Skip to main content
UncategorizedНовини

AntiSec са качили 10GB информация от правоприлагащи агенции

От 08.08.2011октомври 19th, 2020No Comments

Хакери от движението AntiSec са пуснали повече от 10GB информация от 70 различни правоприлагащи органи в САЩ. Това може би е пряк отговор на скорошните арести в САЩ и Великобритания.

Информацията е пусната в различни торенти и в анонимната мрежа Tor и съдържа повече от 300 различни имейл акаунти от 56 правоприлагащи сайтове. Детайли има и от сайта на Асоциацията на Шерифите в Мисури, която включва потребителски имена, пароли, адреси на потребителите, телефони номера.

Във файловете има и информация за различни полицейски тренировки, списък на информатори и различни данни относно сървъри и данни за влизане.

„Не симпатизираме на нито един от полицаите или информаторите, които могат да са застрашени от изпускането на личната им информация. Прекалено дълго те са използвали и злоупотребявали с нашата лична информация и са ни шпионирали, арестували, наранявали и са си въобразявали, че могат да се измъкнат безнаказано. Време е за наказания: искаме да изпитате само вкуса на това, което вие сте ни причинявали ежедневно.“ беше написано в допълнителната информация на файловете. 

Хакването е станало преди около две седмици на сървърите на компанията Brooks-Jeffrey Marketing, която поддържа различни сайтове на шерифските асоциации.

„Отне ни по-малко от 24 часа да копираме всичката им информация,“ твърдят хакерите.

Хакерите са откраднали и информация за кредитните детайли за да направят дарения на Американския Съюз за Граждански Свободи, Фондация Електронна граница и мрежата Bradley Manning. 

Хакерите са силни поддръжници на сайтове като Wikileaks и Bradley Manning, който е сайт за подпомагането на арестувания американски войник, миналата година, поради причината, че е пуснал строго секретна информация.

източник: KALDATA