UncategorizedНовини

AntiSec са качили 10GB информация от правоприлагащи агенции

От 08.08.2011октомври 19th, 2020No Comments

Хакери от движението AntiSec са пуснали повече от 10GB информация от 70 различни правоприлагащи органи в САЩ. Това може би е пряк отговор на скорошните арести в САЩ и Великобритания.

Информацията е пусната в различни торенти и в анонимната мрежа Tor и съдържа повече от 300 различни имейл акаунти от 56 правоприлагащи сайтове. Детайли има и от сайта на Асоциацията на Шерифите в Мисури, която включва потребителски имена, пароли, адреси на потребителите, телефони номера.

Във файловете има и информация за различни полицейски тренировки, списък на информатори и различни данни относно сървъри и данни за влизане.

„Не симпатизираме на нито един от полицаите или информаторите, които могат да са застрашени от изпускането на личната им информация. Прекалено дълго те са използвали и злоупотребявали с нашата лична информация и са ни шпионирали, арестували, наранявали и са си въобразявали, че могат да се измъкнат безнаказано. Време е за наказания: искаме да изпитате само вкуса на това, което вие сте ни причинявали ежедневно.“ беше написано в допълнителната информация на файловете. 

Хакването е станало преди около две седмици на сървърите на компанията Brooks-Jeffrey Marketing, която поддържа различни сайтове на шерифските асоциации.

„Отне ни по-малко от 24 часа да копираме всичката им информация,“ твърдят хакерите.

Хакерите са откраднали и информация за кредитните детайли за да направят дарения на Американския Съюз за Граждански Свободи, Фондация Електронна граница и мрежата Bradley Manning. 

Хакерите са силни поддръжници на сайтове като Wikileaks и Bradley Manning, който е сайт за подпомагането на арестувания американски войник, миналата година, поради причината, че е пуснал строго секретна информация.

източник: KALDATA