Стела Илиева e номинирана от Денислав Христов със следните мотиви:

Човекът, когото бих желал да номинирам е моята половинка в живота.

Тя се казва Стела Илиева и се е отдала изцяло на доброволчеството вече от над 3 години и то много активно. Познавам Стела от доста години и съм свидетел колко много се раздава за останалите през цялото това време и то без почивка. От скоро живеем заедно и още по-отблизо много да видя всичко, което прави тя за нашия град Варна и неговото развитие. Безспорно мога да кажа, че тя е един истински герой и е човек, който вдъхновява останалите да последват нейния добър пример.

По-рано през тази година на годишните награди за доброволчество ГЕРОИТЕ на Time Heroes тя беше отличена с приз за посветеност за цялостен принос и огромния брой събития, в които се включи през 2022 г.

Броят на събитията, в които Стела Илиева взе участие като доброволец през 2023г в периода февруари-октомври е около 20тина.

Те бяха от най-различен характер: * Благотворителни кампании * Културни събития * Екологични събития * Световни спортни мероприятия Номинирам Стела Илиева в конкурса, защото тя е най-големият природозащитник, когото познавам. Освен споменатите по-горе екологични събития, имам още няколко причини да я номирам в тази сфера. АБСОЛЮТНО ВИНАГИ, когато Стела участва в организирането на някое събитие, независимо от какъв характер е то, тя се стреми максимално то да се проведе по най-екологичния начин.