Skip to main content

Наградите „Човек на годината“ нямат финансово или материално изражение. Целта им е повече хора да научат за доблестни правозащитни каузи. Още сега можете да „наградите“ номинираните, като подкрепите работата им. Вижте как!

ИЗБЕРЕТЕ КАУЗА НА ОТЛИЧЕН

ПОДКРЕПЕТЕ „ЧОВЕК НА ГОДИНАТА“

Изберете кауза на отличен

Всеки може да „награди“ своите фаворити от тези, които журито е отличило на церемонията по връчване на наградите на 10 декември. Благодарение на платформата за подкрепа всеки получил награда или грамота може да посочи начини за подкрепа на каузата и работата ѝ/му, а всеки желаещ може да даде своя принос към каузите, в които вярва. Помощта може да се изразява в материални или финансови дарения, безплатно предоставяне на експертиза, доброволчество или друго.

След 10 декември проверете тази страница, за да видите как бихте могли да помогнете на човеците на годината.

Подкрепете „Човек на годината”

„Човек на годината“ са най-големите правозащитни награди в България. Важно ли е за Вас да бъдат поощрени хора от разнообразни сфери, които защитават нашите права и свободи? Ако и за Вас е важна каузата за едно българско общество, в което се насърчава равнопоставеността, социалната справедливост и върховенството на закона, подкрепете Наградите!

Граждани и бизнес могат да подкрепят Наградите по различни начини:

Номинирайте!

Това е най-лесният и бърз начин да помогнете да отличим заслужили хора с кауза. Номинации се приемат от 15 октомври до 15 ноември.

Разпространете!

Поканете близки, приятели и колеги да номинират и гласуват за техния „Човек на годината“. Споделете страницата на Наградите в социалните Ви мрежи. Сложете нашите банери на Наградите на Вашия сайт или блог. Често героите остават незабелязани – нека променим това!

Дарете!

Помогнете ни да покрием разходите по събитието. Всяко дарение е от значение – направете го тук.

Сещате се как можете да подкрепите „Човек на годината“ по друг начин?

Пишете ни на bhc (кльомба) bghelsinki.org!